Werkgevers - WorkWave

Vitaal & Gezinsvriendelijk

De vitaliteit en het werkgeluk van werknemers hoog in het vaandel?

Dan ben je hier op de juiste pagina. Hier schets ik why, de how en de what, zodat je weet wat je van mij kan verwachten.

WHY

Vaders en moeders, wie heeft ze niet in zijn team? Het ouderschap brengt nieuwe vaardigheden met zich mee die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jou als werkgever. Tegelijkertijd doet het natuurlijk wat met de prioriteiten, de flexibiliteit en de vitaliteit van jouw werknemer. Op een goede manier het gesprek voeren over deze onderwerpen is heel bekrachtigend voor het werkgeluk en daarmee de prestaties van de werknemer. Echter kan het destructief zijn, wanneer hier niet op de juiste manier mee omgegaan wordt.

Wanneer er oog is voor (aanstaande) ouders binnen je organisatie heeft dit een positief effect op;

De praktijk is helaas weerbarstiger. Een transitie van wetgeving naar een passende bedrijfscultuur met praktisch toepasbaar en haalbaar beleid kost tijd, energie en kennis. Ik deel graag mijn tijd, energie en kennis met jullie organisatie. 

HOW

Om het ultieme einddoel: “Een vitale en gezinsvriendelijk werkcultuur voor (aanstaande) ouders” te bereiken, dien je te investeren op drie drie domeinen. Samen bepalen we waar jullie groei ligt en welke ondersteuning ik kan bieden. Zo kan ik ingezet worden voor 1:1 counseling, workshops, trainingen en als projectleider. Als projectleider werk ik middels co-creatie, waarbij ik jullie begeleid naar een oplossing op maat. Voor werkende (aanstaande) ouders ontwikkelde mijn compagnon Veerle Huyers (HR business partner en manager) en ik een krachtig platform, waarbij we hét totaalpakket bieden voor werk- gezinsbalans. 

 

Wil jij deze kans om bij te dragen aan de vitaliteit van je medewerkers, niet missen? 

WHAT

Ik vind het een eer om samen een wave op gang te brengen die resulteert in; 

Vanuit mijn achtergrond als moeder, maatschappelijk werker en socioloog kan ik helpen. Ik ben een verbinder, gepassioneerd, ambitieus en in staat om beleid en visie te vertalen naar concrete plannen. Hierin heb ik oog voor een ander, en werk ik gedisciplineerd en doelmatig. Om tot het beste resultaat te komen werk ik nauw samen met Veerle Huyers. 

Wees een Wavemaker en neem vrijblijvend contact.

Plan direct een gesprek in via mijn kalender. Ik kijk er naar uit om elkaar te spreken. 

Of schrijf je in voor de Wavemaker en ontvang maandelijks informatie, tips en kortingen. 

Wat anderen over mij zeggen