Let's make a Mom Wave

ZELFBEWUST, POSITIEF & SAMEN

Meet the Kerstens Mom! |

Hi! 

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bezoeken. Ik ben me ervan bewust dat jouw tijd kostbaar is. Tijd is namelijk één van de weinige dingen die niet maakbaar is en die zo tussen je vingers door kan glippen. Ik zeg kan, want jij bent in staat om waarde toe te voegen aan je tijd en om je tijdsbeleving aan te pakken. Jij hebt meer invloed dan je zelf vaak beseft. Laten we de tijd die we hebben gekregen positief en zelfbewust besteden. 

Mijn naam is Marjon Kerstens. Ik sta positief en met een groeiend zelfbewustzijn in het leven. Ik ben geboren op 1 januari 1991 om 01. uur. Gevoel voor timing hé? 

Ik ben verliefd op mijn man (Sander) en mijn drie kinderen Nael, Otis en Eleanor. 

Eén van mijn grootste passies is het ouderschap en ik vervul mijn rol als thuismaker met liefde, (on)geduld en nog meer liefde. Het liefst zou ik Mom Wave ooit willen verbreden naar Parents Wave, waarbij het fijn zou zijn als Sander mijn sidekick is (haha). 

Ooit ben ik begonnen op het SPW met de droom om het welzijn in Nederland te verhogen. Ik ben daarna maatschappelijk werk gaan studeren en heb uiteindelijk, net na de geboorte van Nael, mijn master Sociologie afgerond. Op dit moment ben ik in opleiding tot Doula. 

Binnen Mom Wave neem ik deze kennis mee, maar bovenal zet ik mijn soft skills in. Ik ben een verbinder, gepassioneerd, ambitieus, sociaal en betrokken. Juist vanuit deze kwaliteiten ontstaat verbinding met jou. 

Teksten en taal zijn echt mijn ding en dan vooral gesproken taal. Als jong meisje had ik, samen met een vriendin, een tweetal radio programma’s. Op lege casettebandjes van mijn vader maakten we urenlang radio. Op school mochten we dan regelmatig onze uitzending laten luisteren en dit vond ik fantastisch. Dit fantastische gevoel krijg ik nu van podcasten. Hierom heb ik besloten om Mom Wave de podcast te starten. In mijn podcast deel ik persoonlijke ervaringen en tips. Ik hoop dat je er iets aan hebt en tot ziens!

Wave Wave Marjon

Ps. Scroll gerust door voor nog wat lievelings van mij. 

Meet the Kerstens Mom! |

Wil je mij beter leren kennen en geïnspireerd raken als (aanstaande) ouder? Luister dan naar Mom Wave de podcast. 

 

Lievelingscitaten

Ieder van ons is een engel met slechts één vleugel. We kunnen pas vliegen wanneer we elkaar omarmen.

Birth is not only about making babies. Birth is about making mothers--strong, competent, capable mothers who trust themselves and know their inner strength.

Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd.

Lievelingssong

Don't be afraid. Know that I am your strength. We'll be walking on the water, dancing on the waves.