MOEDERS

ZELFBEWUST, POSITIEF & SAMEN

Wil jij zelfbewust en positief in het moederschap staan?

Dan ben je hier op de juiste pagina. Een speciaal welkom voor moeders in de breedste zin van het woord. Deze pagina is er voor biologische moeders, adoptiemoeders, pleegmoeders, moeders die via een draagmoeder een kindje mochten verwelkomen of anderszins moeder zijn. Wil jij, jouw invloed zelfbewust en positief inzetten? Ik help je hierbij en trek met je op in de ‘wavy’ reis van het moederschap. 

GLOW-UP MENTORSHIP

Tijdens dit één op één mentorship ga ik met je aan de slag om in verbinding  met jezelf en belangrijke anderen, zelfbewust en natuurlijk met lol het avontuur van het moederschap  te beleven.  Hierbij draait het om JOU. We gaan aan de slag met jouw cirkel van invloed en hierbij hanteer ik een contextuele werkwijze. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je gedachten en gedrag in het heden alleen te begrijpen zijn vanuit jouw context. Om vrij de toekomst in te stappen is het wenselijk om geen vreemdeling te zijn van jouw verleden.

Wil jij?

Dan zal ik me vereerd voelen als jij jouw worsteling of vraag met mij wilt delen. Ik luister en zal je met kennis en passie begeleiden. Dit traject is altijd maatwerk. Elke moeder en elk gezin is uniek en hier pas ik mijn aanbod op aan. Samen bepalen wat voor jou werkt. De gesprekken vinden plaats bij jouw thuis, in de natuur of online. 

Kosten zijn 55 euro per glow-up sessie van 45 minuten. De winst is onbetaalbaar.  

REM & WAVE PLATFORM

Ik ben er van overtuigd dat we elkaar nodig hebben om te kunnen groeien als persoon.  Dit kan binnen Mom Wave via het REM & WAVE platform. Dit platform is op dit moment volop in ontwikkeling. De modules op het platform zijn er voor steun en om samen te ontwikkelen als vrouw, moeder, partners en als gezin. De lancering verloopt via mijn social media kanalen dus als je me daar nog niet volgt, zeker even doen. Hieronder een aantal voorbeelden van modules die aan bod komen. Heb jij een specifieke ontwikkelingsvraag stuur dan een bericht en ik ga onderzoeken wat ik hierin kan betekenen.. 

Thema’s 

Meet the Kerstens Mom! |

Hi vrouw van invloed! 

Ik ben Marjon Kerstens, Founder van Mom Wave, maar bovenal vrouw en moeder van drie kids. Wil je mij beter leren kennen en leren hoe je zelf aan de slag kan met zelfbewust en positief leven? Luister dan naar Mom Wave de podcast. 

 

 

Kennismaken?

Wederzijds vertrouwen en een persoonlijke klik vind ik onmisbaar in de samenwerking. Klik op de kalender en plan direct een gratis kennismaking in.