MOEDERS

ZELFBEWUST, POSITIEF & SAMEN

Wil jij zelfbewust en positief in het moederschap staan?

Dan ben je hier op de juiste pagina. Een speciaal welkom voor moeders in de breedste zin van het woord. Wil jij, jouw invloed zelfbewust en positief inzetten? Ik help je hierbij en trek met je op in de ‘wavy’ reis van het moederschap.

GLOW-UP MENTORSHIP

We gaan aan de slag met jouw cirkel van invloed en hierbij hanteer ik een contextuele werkwijze. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je gedachten en gedrag in het heden alleen te begrijpen zijn vanuit jouw context. Om vrij de toekomst in te stappen is het wenselijk om geen vreemdeling te zijn van jouw verleden. Dit mentorschap kan je alleen of, indien aanwezig, samen met partner aangaan.

Wil jij?

Dan zal ik me vereerd voelen als jij jouw worsteling of verlangen met mij wilt delen. Ik luister en zal je met kennis en passie begeleiden. Dit traject is altijd maatwerk. Elke moeder, elk stel en elk gezin is uniek en hier pas ik mijn aanbod op aan. Samen bepalen wat voor jou werkt. De gesprekken vinden plaats bij jouw thuis, in de natuur of online. 

Kosten zijn 55 euro per glow-up sessie van 45 minuten. De winst is onbetaalbaar.  

Kennismaken?

IMG-4030

Wederzijds vertrouwen en een persoonlijke klik vind ik onmisbaar in de samenwerking. Klik op de kalender en plan direct een gratis kennismaking in.