AANSTAANDE MOEDERS

DOULA- TRAJECTEN

Start jij samen met mij je reis als moeder?

Een speciaal welkom voor vrouwen die (opnieuw) moeder worden. Deze pagina is er voor zwangere vrouwen. In de periode van verwachting, bevalling en de eerste fase als moeder wil ik met je optrekken. Voor adoptiemoeders, pleegmoeders, moeders die via een draagmoeder een kindje mogen verwelkomen of anderszins moeder worden, wees welkom op de ‘moeders’ pagina.

DOULA TRAJECT

Bij de komst van een kind wordt er een moeder geboren en die moeder ben jij. Het is waardevol om, naast alle praktische investeringen voor je/jullie kind, te investeren in jezelf en in elkaar als partners. Wanneer jij op een positieve en zelfbewuste manier mag bevallen en krachtig het ouderschap instapt zal je hier levenslang profijt van hebben. Daarnaast heeft een fijne voorbereidingstijd en een krachtige bevalling direct een positieve invloed op je kindje, dus win/win. 

Als Doula (i.o) is het mijn verlangen om jou & je partner (indien aanwezig) met (zelf)vertrouwen en zelfbewust het ouderschap in te laten stappen. Het lijk mij een eer om jou/jullie in deze invloedrijke fase van zwangerschap, bevalling en de eerste periode als ouder te begeleiden. 

In Q1 en Q2 van 2023 geef ik twee doula-trajecten cadeau. Wil jij gebruik maken van dit cadeau? Lees dan snel verder en neem contact op. Ik zal je/jullie met passie, liefde en al lerend begeleiden en bijstaan.

privacy

Wat kun je verwachten?

Gedurende mijn studie geef ik twee doula trajecten cadeau. 

Gedurende mijn studie geef ik twee doula trajecten cadeau. Eén in Q1 en één in Q2 van 2023. 

Ik kijk er naar uit om jou/jullie te ontmoeten. 

Meet the Kerstens Mom! |

Hi vrouw van invloed! 

Ik ben Marjon Kerstens, Founder van Mom Wave, maar bovenal vrouw en moeder van drie kids. Wil je mij beter leren kennen en geïnspireerd raken rondom de thema’s zwangerschap, bevalling & moederschap? Luister dan naar Mom Wave de podcast. 

 

 

Kennismaken?

Wederzijds vertrouwen en een persoonlijke klik vind ik onmisbaar in de samenwerking. Klik op de kalender en plan direct een gratis kennismaking in.